Žarko Lazić proteran sa Pinka: Evo čime se sada bavi voditelj emisije “Kuća od srca” – nije se ni tu proslavio

|

Žarko Lazić, voditelj i autor emisije “Kuća od srca”, protiv koga je tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula suočava se sa novim problemom.

Negativan publicitet uticao je na odluku Pinka da ukine emitovanje pomenute emisije, te je Žarko odlučio da se bavi ugostiteljstvom.

Inače, Lazić na svom Jutjub kanalu emituje emisiju “Trenutak iz sna”, koja nije propraćena velikim brojem pregleda, dok se poslednja epizoda „Kuće od srca” na njegovom kanalu emitovala pre 5 meseci.

Žarko je, takođe, u sklopu svoje produkcijske kuće na prizemlju otvorio piceriju, a komšije nisu imale lepe reči za njega.

‒ Žarko je otvorio piceriju, ali veći deo posla obavlja na crno. Ne kuca račune svima, već samo ljudima koji nisu lokalci. Kada sam došao prvi put, kucali su mi račun, ali posle nekoliko puta, kada su videli da sam lokalni gost, prestao sam da ih dobijam – rekao je jedan od komšija Lazića koji je želeo da ostane anoniman, jer kako je rekao:

‒ Ne bih voleo da se moje ime provlači po novinama jer je Žarko upleten u dosta toga, pa se plašim da mi nešto ne naudi. Ima svakakvog sveta.

Nekadašnja saradnica Sandra Denda ga takođe tereti na sudu jer dok je radila na emisiji „Kuća od srca”, nije bila prijavljena kao zaposlena.

Izvor: objektiv.rs