Voditeljka se izblamirala u programu uživo – Video se širi mrežama, svi komentarišu: “Šta li je imala iz matematike”

|

Programi uživo veliki su izazov kako za goste, tako i za voditelje. Često se dešava da gosti neke emisije prave lapsuse zbog kojih gledaoci vrište od smeha. Ipak, dešava se i da voditelji naprave grešku. Upravo to se desilo u jednoj emisiji u programu uživo, kada se voditeljki potkrala greška tokom razgovora sa gostom.

Zanimljivi su momenti kada se voditelji totalno neplanirano izblamiraju, pa tako isečak iz emisije preuzme primat i za kratko vreme se proširi društvenim mrežama, kao što je slučaj sa ovim snimkom koji možete pogledati OVDE.

Upravo takva situacija desila se voditeljki jedne emisije u Crnoj Gori u kojoj je gost bio predsednik Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Momo Koprivica. On je u emisiji govorio o smeni tužioca u toj zemlji.

“Očekujem da novi, glavni specijalni tužilac bude za 180 stepeni drugačiji od prethodnog”, rekao je između ostalog Koprivica, na šta ga je voditeljka kao iz topa upitala:

“A zašto ne za 360 stepeni?”

“Pa da ne bi došao na isto”, odmah je uzvratio gost.

Ovaj trenutak izazvao je lavinu komentara na Tviteru, a korisnici ne prestaju da se smeju pitanju voditeljke.

“Prava plavuša”, “ma farba se samo, nije prirodna boja”, “opravdala je većinu viceva o plavušama”, “šta je imala iz matematike”, “da je rekao za Pi, mozak bi joj se spržio” samo su neki od komentara.

Izvor: mondo.rs