Vesna Zmijanac ludo volela ovog pevača, a on je prevario sa koleginicom: Posvetila mu je i pesmu (FOTO)

|

U autobiografskoj knjizi, koja nosi naziv velikog hita „Kad zamirišu jorgovani“, Vesna Zmijanac otkrila je muškarce koji su u njenom ljubavnom životu ostavili najviše traga. Ali, jedno ime je prećutala…

Najzanimljiviji delovi knjige su definitivno oni koji se tiču Vesninih veza sa moćnim muškarcima. Među velikim ljubavima folk zvezde bio je i sin vlasnika kompanije „Simens”, sa kojim se zabavljala dok je živela u Beču, pre nego li je počela da peva. Mnogi ne znaju za tu epizodu iz njenog života.

Pisala je i o vezi sa Miloradom Vučelićem, u to vreme šefom socijalista u parlamentu, nije ga imenovala, već ga pominje kao „onog koji me je zvao Veco”.

U njenoj autobiografiji nećete naći ime njenog kolege, iako se poznavaoci estradnih prilika sećaju i tvrde da je i te kako obeležio njen emotivni život. U pitanju je pevač Halidu Muslimoviću.

– Kada je Halid izdao album „Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, posle čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam ja njemu posvetila pesmu „Nevera moja bio si ti” – irekla je jednom prilikom Vesna.

Godinam se pričalo da je ljubavi Vesne Zmijanac i Halida Muslimovića presudila pevačica Zlata Petrović. Mnogo godina kasije čuveni Plavi čuperak oženio se koleginicom Adelisom Hodžić, a Vesna Zmijanac udala se za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sadašnjeg muža Zorice Brunclik.

Izvor: hellomagazin.rs