Veljko Kuzmančević uslikan u bazenu dok se mazi sa poznatom pevačicom: Svi očekuju Veričinu reakciju

|

Mnogima je neshvatljiva razlika u godinama između Verice Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmančevića. Kreatorka je od svog partnera starija 35 godina, te mnogi prognoziraju da će njihovoj ljubavi brzo doći kraj.

Na sreću venčanog para, koji sledeće godine obeležava desetu godišnjicu od venčanja, do razlaza još nije došlo, a da li će supružnici sklad zadržati i posle najnovijeg Veljkovog videa sa pevačicom u bazenu novo je pitanje koje javnost postavlja.

Naime, Veljko je sa pratiocima na “Instagramu” podelio snimak brčkanja u bazenu sa popularnom koleginicom Leontionom Vukomanović. Zadovoljno se smeška dok ga ona drži u rukama i njiše. Oboma je osmeh na licu, a tu je i komentar:

“Leontinin zagrljaj topliji od termalne vode”, napisao je Veričin suprug u okviru videa, zbog čega su čak i oni koji su verovali u njegovu i dizajnerkinu ljubav posumnjali da je razvod Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića blizu. Da li je to zaista tako, ili će kao i do sada pobediti ljubav, ostaje da se vidi u danima pred nama.

Izvor: story.rs