“Ušla je u brak kao bumbar od 80 kila”: Ovako je Haris pričao o Melini – Jednu stvar posebno je cenio kod supruge

|

Melina Džinović je Harisa upoznala dok je bila na trećoj godini Filološkog fakulteta. U to vreme imala je tek dvadesetak godina, pa je uz tri decenije starijeg Harisa Džinovića odrastala i formirala se kao ličnost.

“Dok nisam srela Harija bila sam upućena isključivo na školu, putovanje i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige”, govorila je Melina svojevremeno. Prekretnica se desila sa dvadeset dve godine, kada se udala i rodila decu, ćerku Đinu i sina Kana.

Retke fotografije iz porodičnog albuma dostupne javnosti dokazuju da je Melina bila podjednako lepa i tada, kao što je i sada. Haris Džinović, kome mnogi zameraju da je u jeku razvoda davao nimalo džentlmenske izjave, i ranije je znao da je “pecne”.

“Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar s 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško”, rekao je pevač jednom prilikom.

Melina je uz trideset godina starijeg Harisa Džinovića odrastala, i to je jasno stavljala do znanja.

“Živim slobodan život bez ikakvih zabrana, ali Harija uvek pitam za sve. Pa, čak, i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio, to čovek može samo da poželi”.

Ipak, “zlatni kavez” joj nije prijao, pa je u 43. godini rešila da ga napusti.

“Napustila me je još pre godinu dana”, otkrio je Haris Džinović, kada se pročulo da je njegova supruga otišla iz vile na Senjaku i započela novi život.

Juče je Melina, ipak, odlučila da se vrati u porodični dom. Po Harisovim rečima – nasilno je upala. A onda je morala da se umeša i policija. Bivši supružnici su veći deo noći proveli u stanici dajući izjave.

“Bilo je očigledno da ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi”, izjavio je Haris u policiji.

Izvor: hellomagazin.rs