Uroš urnisao Jelenu iz Zane: “Ljigava je i zlobna, nije htela da zaposli moju mamu” – Učesnik Elite izneo strašne tvrdnje o rođaki

|

Kontroverzni učesnik “Elite”, Uroš Stanić pravi skandale još i pre ulaska u rijaliti. Inače, on je rođak pevačice Jelene Galonić iz grupe “Zana”, a za baku sa mamine strane od početka govori najgore stvari.

Odmah na ulasku u rijaliti on je za Jelenu rekao kako “nije cvećka”, a prošle noći je izneo još pogrdnih stvari na njen račun.

“U kakvoj rodbinskoj vezi ste ti i poznata pevačica”, pitala ga je Ivana Šopić.

“Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane, je pevačica iz grupe “Zana”, Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja je ljigava, ološ patološki, mama mi je rekla da to ne pričam”, rekao je Uroš.

“Zašto je odvratna žena?”, zanimalo je voditeljku.

“Moja mama kada se razvela, ona je bukvalno molila da je zaposli, ona nije htela zato što je veliki ološ i odvratna žena… Nije htela da zaposli moju mamu. Ona je žena koja je jako zlobna, ceo život juri karijeru i cela familija je pljuje. Ona je kao mlada abortirala dete i zbog toga ne može da ima decu, jurila je karijeru i frajere, ostala je trudna i abortirala je”, izneo je Uroš strašne tvrdnje.

Povodom Uroševih optužbi ekipa Telegrafa kontaktirala je sa Jeleninim suprugom Žikom.

“Pa nisam znao da je ušao. Iskreno, neka mu je sa srećom, sve najbolje. Što se tiče toga da su u srodstvu, znate kako je to ranije bilo, sestre se rode u razmaku od 25 godina, pa je ispalo da mu je ona baba, ali jesu rođaci”, rekao je Žika.

“Koliko ja znam oni nisu u kontaktu, prosto imamo obaveze, ne stižemo i to je to”, rekao je Jelenin suprug Žika.

Nakon što smo Žiki otkrili šta je sve Uroš rekao za njih, imao je kratko da poruči:

“Znate kako, ovo je slobodna država, svako ima pravo da govori ono što želi. Niko to ne može nikome da zabrani. Neka priča šta hoće”, poručio je Žika.

Izvor: telegraf.rs