Upoznajte ćerku Mišela Gvozdenovića: Pevač objavio prvu fotografiju sa mezimicom – Koliko ljubavi na jednom mestu

|

Mišel Gvozdenović javnosti je postao poznat u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Nakon toga se nije mnogo medijski eksponirao, da bi pre par sezona ušao u “Zadrugu”, gde je nanovo pokrenuta priča o tome da ga je proganjala Miljana Kulić.

Posle učešća u rijalitiju, Mišel se ponovo povukao iz javnosti, a od honorara je kupio dva stana. U jednom od njih danas živi sa suprugom Janom i novorođenom ćerkicom Mijom.

Mišel je oduvek bio tajanstven kada je u pitanju njegov privatni život. I njegova supruga daleko je od medijskog sveta – naime, ona je u vreme kada su stupili u vezu studirala francuski jezik i radila u jednoj stomatološkoj ordinaciji.

Međutim, otkada je postao otac, Mišel svoju sreću objavljuje na sva zvona. Najpre se oglasio kada je njegova prva naslednica došla na svet, otkrivši ime, a onda su na njegovom Instagramu osvanule slike sa velikog slavlja povodom radosnog događaja.

Sada se ponosni tata opet oglasio prvom zajedničkom fotografijom sa ćerkicom Mijom. S obzirom da su majka i ćerkica bile dobro, ubrzo su stigle u svoj porodični dom, te je cela porodica na okupu. Gvozdenović je svojom objavom raznežio sve pratioce, a ovaj pogled ljubavi nikoga nije ostavio ravnodušnim, te je upravo to i bio fokus mnogih komentara.

Izvor: kurir.rs