Unuka Snežane Savić prvi put u javnosti: Plavooka Nina već očarava izgledom – Lepota im je u genima (FOTO)

|

Unuka Snežane Savić ima samo dvanaest godina i već očarava svojom lepotom.
Zahvaljujući prodornim plavim očima, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, dok se ni njenom širokom predivnom osmehu ne može odoleti.

Osim što poseduje šarm i lepotu, unuka Snežane Savić, a ćerka glumičine naslednice Anite Lazić Todorović, pleni harizmom i posebnom inteligencijom koja se najbolje ogleda u njenim školskim uspesima i vanškolskim aktivnostima.

Nina Todorović još nije kročila u tinejdžersko doba, pred njom je tek fizička i mentalna transformacija, a po mišljenju bake, kao mala ona nimalo nije ličila na mamu, već na tatu, koji je vrlo zgodan čovek.

“Nina je slatka i napredna. Likom nije na moju ćerku Anitu, nego je na svog tatu, mog zeta dr Ivana Todorovića. Ista je otac! On je lep čovek, tako da mi je unuka prava lutka”, ispričala je ranije Snežana za medije.

Sudeći po najnovijim fotografijama glumičine naslednice, reklo bi se da se situacija s godinama znatno promenila i tek se menja.

Nina izrasta u izuzetnu mladu ženu, koja sve više likom podseća na mamu i poznatu baku. Snežana je svojevremeno važila za jednu od najlepših glumica sa naših prostora, i danas uprkos tome što je zakoračila u osmu deceniju života, ona izgleda vrlo lepo.

Izvor: story.rs