“Umesto o Indi, neka razmišlja šta će ćerki da kaže”: Zoranove komšije nemaju lepe reči o njegovoj ljubavi sa pevačicom

|

Kako prenose domaći mediji, pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, u emotivnoj vezi je sa Zoranom Marjanovićem, mada oni to nisu zvanično potvrdili.

U medijima su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako Marjanović razmenjuje nežnosti na bazenu sa Indi, a pevačica se oglasila na tu temu, rekavši da su oni samo saradnici. Ekipa Telegrafa odlučila je da poseti dom Marjanovića, a kako njega tamo nije bilo, razgovarali su sa komšijama iz Borče, koji uopšte nisu imali lepe reči o njegovoj novoj ljubavi.

Ispred njegove kuće reporteri su zatekli širom otvorenu kapiju, sanduče i ugašena svetla. Delovalo je kao da nikoga nema već duže vreme tu, što su komšije i potvrdile.

Komšijame koje su rekle “da više ne živi tu, i da ga od izlaska iz zatvora nisu viđali”.

“Ne želim da razgovaram o njemu. Iskreno nisam ga ni videla dugo. Mislim da ne živi više tu”, rekla je jedna komšinica, a drugu su pitali da li je u skorije vreme videla Zorana i da li je nekad viđala Indi sa njim:

“U ovoj kući već dugo vremena nema nikog. Čitala sam da se prodavala, ali od toga nema ništa. Ali gde su otišli ja stvarno ne znam”, kaže gospođa Branka, pa nastavlja:

“Nisam videla da je Indi ovde dolazila, njemu je bolje da ne razmišlja ni o jednoj ženi, nego da smisli šta će da kaže Jani (prim.aut.ćerka) što joj je majka jednom nestala i nikad se više nije vratila”.

“Ne znam gde je, gde živi i sa kim je. Ali što dalje odavde, bolje za nas”, rekao je kratko i užurbano jedan gospodin koji nije želeo da otkriva svoje ime.

Izvor: telegraf.rs