Uhapšen komšija koji je prebio maloletnika na Novom Beogradu: Dedi (70) određeno zadržavanje

|

Policija u Beogradu uhapsila je P. S. (70) zbog nasilničkog ponašanja. On se sumnjiči da je juče u Ulici general Ždanova, u holu zgrade, fizički napao sedamnaestogodišnjaka, kao i da mu je nakon toga pretio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je Kurir ranije pisao, na društvenim mrežama osvanuo je snimak prebijanja maloletnika, a u opisu snimka navodi i izjava roditelja napadnutog maloletnika.

“Juče oko 18h, na Novom Beogradu u ulici Generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo?”, pitaju se roditelji tinejdžera.

Na snimku se može videti kako stariji muškarac pesnicom udara mladića koji mirno stoji u holu zgrade i ne uzvraća mu, niti se brani, dok drugi muškarac posmatra situaciju.

“Mladić je samo stajao, deluje kao da je komšija na njega nasrnuo ničim izazvan”, rekao je izvor Kurira, dok se u komentarima ispod snimka navodi da motiv ne postoji.

“Juče sam videla dečka i majku u Institutu, dečko je veoma miran, izuzetno pristojan, da je hteo mogao je da mu vrati, ali je dovoljno inteligentan i pametan da zna da je to uzaludno, nepristojno i besmisleno. Ovim ponašanjem ovaj dečko uliva nadu da još postoje pristojni ljudi”, stoji u jednom od komentara.

Ispituju se svi detalji napada na tinejdžera, kao i mogući motiv.

Izvor: espreso.co.rs