Udaje se Džejeva ćerka Marija: Vijori se srpska trobojka, gosti pristižu, a tokom prvog plesa biće suza uz tatinu pesmu

|

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, danas se udaje za svog izabranika Stefana Davidovića. Građansko venčanje održano je u jednom prestoničkom restoranu, gde su pored bazena, Marija i Stefan izgovorili sudbonosno “da”. Marija je izrazila želju da zadrži svoje prezime i da doda suprugovo.

Mladenci su blistaju od sreće i uzbuđenja, ljubili su se sa zvanicama, grlili, ali i plesali, a sve vreme se vijorila srpska trobojka. Iako Džeja više nema, biće prisutan u srcima najmilijih kroz svoje pesme. Džejev kum Zoran Jagodić Rule se otkrio da se Marija odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit svog oca, “Sunce ljubavi”. Nema sumnje da će to biti vrlo emotivan trenutak koji će obeležiti njihovu svadbu.

Gosti su počeli da pristižu, a među prvima su uočeni Džejeva velika prijateljica i koleginica Mina Kostić. Kako je rekla, ona ne planira da se udaje i poželela je svakoj devojci dečka kao što ga ona ima.

Naravno, tu je i kum Rule kao i Stevan Anđelković, koji je rekao da on na Mariju gleda kao na mlađu sestru i da danas nedostaje Džej, ali da gleda odozgo i da se veseli. Starija sesta Ana i njen suprug Adil stigli su na venčanje zajedno sa decom i mamom Nadom.

“Jako sam uzbuđena, to mi je ćerka.. Džej nam danas jako nedostaje. Želim im sve najlepše u budućem zajedničkom životu”, rekla je mama Nada.

Izvor: kurir.rs