Ubica iz Mladenovca imao keca u rukavu u slučaju da ga zaustavi policija: U kolima pronađen neobični predmet

|

Policija je pronašla automobil za koji se sumnja da je koristio ubica u Mladenovcu, a u njemu je pored oružja pronađen i ranac za dostavu hrane, koji je imao posebnu namenu u slučaju da ga zaustavi policija.

Automobil je bio sakriven na oko kilometar od glavnog puta. U automobilu su pronađena su tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji. Osim oružja i municije, tamo je bio i ranac koji se koristi za dostavu hrane. Osumnjičeni U.B. je imao ranac kod sebe u slučaju da ga zaustavi policija tokom bekstva kako bi mogao da se predstavi kao dostavljač koji se slučajno našao na tom putu. Sve ovo govori da je zločin unapred isplaniran.

Podsetimo, krvavi pir u Mladenovcu dogodio se u toku večeri u četvrtak 4. maja, a osumnjičeni je uhapšen u petak u jutarnjim časovima. Masakr je započeo u selu Malo Orašje, nakon toga je seo u očev “mercedes” i nastavio da seje smrt. Potom je ubijao u selu Dobona da bi se nakon toga dao u beg. Pronađen je nakon više od osam sati intenzivne potrage.

Izvor: telegraf.rs