Topao kutak u kome caruju Lola i Mila: Dom Sergeja Ćetkovića je prostrana oaza mira – Ovakvu kuhinju poželela bi svaka domaćica (FOTO)

|

Topao porodični kutak u kom caruju ćerke Lola i Mila je dom pevača Sergeja Ćetkovića. Muzičar i njegova supruga Kristina, najviše zbog poslovnih obaveza, davnih dana iz Podgorice preselili su se u Beograd, gde su kupili nekretninu i stvorili život iz snova.

Prostrani stan, zapravo njegovo prvobitno stanje, obuhvatao je sve potrebne stavke neophodne za život, ali nedovoljne za život u četvoro stoga su ga supružnici iz godine u godinu prilagođavali svojim i potrebama svojih usvojenih mezimica.

Danas je to oaza mira obojena belo-braon nijansama. Sa ulaznih vrata dolazi se do dugačkog hodnika koji vodi do velikog dnevnog boravka, trpezarije i još veće kuhinje u kojoj Kristina svakodnevno priprema obroke ukućanima.

Kuhinjski elementi izrađeni su od punog drveta, a radna ploča od najkvalitetnijeg belog materijala. Na ostrvu je sudopera, a tu su i barske stolice za takozvani brzi doručak. Upravo tu porodica Ćetković svakodnevno najviše voli da se okuplja, a tako je bilo i na dan slave muzičara.

Brojne poznate ličnosti poput Vesne Dedić i Dejana Tomaševića okupile su se na dan Svetog Nikole u kući pevača, a pored divnih specijaliteta iz Kristinine kuhinje, gosti su imali priliku da se posluže najkvalitetnijim vinom i uživaju u muzici. Na osnovu par kadrova nastalih tom prilikom možemo se uveriti u to koliko je dom Sergeja Ćetkovića lep.

Izvor: story.rs