Toni Bijelić u jeku razvoda “uhvaćen” sa plavokosom damom: Draganin bivši vidno raspoložen u restoranu

|

Biznismen Toni Bijelić, koji se razvodi od muzičke zvezde Dragane Mirković, uslikan je u jednoj kafani, vidno raspoložen. Na večeri se našao u društvu javnosti nepoznate, plavokose dame, koja mu je u više navrata izmamila osmeh na licu.

Oni su tokom večeri vidno raspoloženi ćaskali, smejali se, a u jednom momentu nešto zajedno gledali na mobilnom telefonu.

Za stolom ipak nisu bili sami, tu se našao još jedan stariji gospodin koji je sedeo prekoputa Tonija, dok je plavokosa dama izabrala mesto tik pored njega. Konobar je sve vreme bio oko njih, služio ih, donosio im pića, što se može videti na fotografijama. Za stolom je vladala dobra atmosfera, uz po koju čašicu pića.

Folk zvezda Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića, a kako Telegraf saznaje, ona ga je tužila i uskoro će se tim povodom sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano. Dragana je rešila da preko suda ona i Toni podele imovinu koju imaju, jer “drugačiji dogovor trenutno nije moguć”, rekao je naš izvor.

U početku je u javnosti bilo reči o sporazumnom razvodu, ali do toga izgleda ipak neće doći.

Izvor: telegraf.rs