Tompus, naočare i sređena frizura: Draganin kolega podelio sliku sa Tonijem Bijelićem – Uživaju u prolećnom danu

|

Toni Bijelić našao se u centru pažnje medija nakon što se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković. Mnogi od tada pokušavaju da mu uđu u trag, a biznismen se samo povremeno oglasi putem svojih društvenih mreža, te otkrije gde se nalazi.

Ovog puta na Instagramu je osvanula njegova fotografija koju je u javnost podelio poznati pevač Jašar Ahmedovski. Naime, Jašar je na svom profilu podelio sliku sa Tonijem, a može se videti kako zajedno uživaju u prolećnom danu.

Toni je bio tip-top skockan, a mnogi smatraju da je ovom fotografijom poželeo da isprovocira bivšu, budući da mu je na licu blagi osmeh.

Toni je nedavno navodno lumpovao u Zagrebu. On je navodno organizovao druženje u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog zagrebačkog hotela. Kako se dalje navodi, među zvanicama je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je došao sa prijateljicom Milenom na 15. sprat luksuznog hotela, odnosu u predsednički apartman.

S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Dragana oglasila se jedino zvaničnim saopštenjem o razvodu. Detalje iz privatnog života pevačica i inače nije često delila.

Izvor: blic.rs