“Ti si onaj koji me napravi srećnom i lepom”: Vesna Zmijanac podelila sliku sa 3 decenije mlađim muškarcem

|

Zdravlje Vesne Zmijanac nije isto nakon operacije. Pevačici je pre više od godinu dana urađena intervencija na srcu, zbog koje je morala da se povuče sa scene kako bi se u miru oporavljala.

Vesna se zaputila u Bukulju, ozbiljno je pristupila oporavku, prateći sva uputstva lekara, istovremeno vodeći računa da u tačno vreme popije terapiju. Upornost i posvećenost doveli su do toga da je danas, godinu dana kasnije, zdravlje Vesne Zmijanac sasvim solidno.

Istina, nikada ne može biti kako je bilo pre operacije, ali ona kaže da se oseća poletno i kao devojčica. Budući da Vesna bez scene i publike ne može da živi, čim je dobila zeleno svetlo od lekara zakazala je nastupe, čak je i turneju po Americi ugovorila, a nedavno je i putem Instagrama obavestila fanove o tome.

“Evo me opet dragi moji, zahvaljujući vašoj ljubavi i vašim molitvama. Krećemo opet da se družimo. Hvala na svemu voli vas vađa Vesna”, poručila je Vesna ispod fotografije na kojoj izgleda nikad bolje, a odmah potom objavila je i sliku sa prezgodnim mladićem kojem je takođe uputila emotivnu poruku.

“Ti si onaj koji me uvek napravi srećnom i lepom. Srećan rođendan bebo moja”, napisala je Vesna pored zajedničke fotografije sa zgodnim mladićem.

Ovom rečenicom zaintrigirala je Vesna medije i javnost, što joj je sigurno bio i cilj, te je sve zanimalo ko je zgodni momak kojem je poručila ove reči.

Iako su mnogi pomislili da je reč o pevačicinom novom dečku, uz malo pretrage po društvenoj mreži došlo se do saznanja da joj je muškarac, vršnjak njene ćerke, zapravo frizer, sa kojim godinama sarađuje gaji poverenje i smatra ga velikim prijateljem.

Izvor: story.rs