Svi s nestrpljenjem čekali nastup Dušana Vukadinovića koji je Snežanu optužio za mito: Evo šta mu je Đurišićka zaista rekla

|

Ove subote napokon je održan duel iz drugog kruga Dušana Vukadinovića u „Zvezdama Granda, koji je optužio mentorku Snežanu Đurišić da uzima mito, u kom se našao sa Natašom Radivojević iz Milijevog tima. .

Njihov duel izazvao je mnoge komentare članova žirija, pa je do poslednjeg trenutka situacija među njima bila neizvesna, a konačni rezultat bio je 5:4 u korist Snežaninog kandidata.

– Trebalo je da dobije šest glasova. E Dušane oštećen si, ali nema veze – rekla je odmah Snežana.

Ali, Marija Šerifović nije bila takvog stava, nego je rekla da je njegov nastup bio pun grešaka.

– Dušan je pevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, ali mislim da zbog tih grešaka nisi trebao da prođeš direktno dalje – rekla je Marija, a kada je Saša Popović pitao koje su greške u pitanju, pevačica je objasnila:

– Bilo ih je previše. U drugoj pesmi ukrasi mu nisu izlazili, menjao je melodiju, u nekim trenucima je bio i nizak. U prvoj pesmi je bio nizak često, je l’ dovoljno da nema šest glasova?

Tada se Saša Popović složio sa Marijinim komentarom, jer je i on, kao vrsni poznavalac muzike i najveći estradni mag takođe čuo iste greške.

S obzirom na to da je Marija dala glas Milijevom kandidatu u poslednjem trenutku, tu zaslugu pripisala je njenom izvođenju Karleušine pesme za koju je tvrdila da je „skinula“ odlično.

Bosanac je u jednom trenutku u šali imitirao glas Jelene Karleuše, te je dao komntar u svom stilu.

– Mene je oduševilo „Ogledalce“ kroz nos to mi je bilo bomba! Ti si jedna vesela osoba, koja očito nema nikakvih problema u životu i tako si i pevala. Svaka ti čast. Ovde se sve prenosi, kad dođe tegoba na scenu od kuće, to se i vidi i oseti – rekao je Bosanac.

– Dušane, imaš pun glas, ali moraš da vodiš računa oko salivanja tonova. To će ti Snežana objasniti kao šećer. Ona je veoma naporna kada objašnjava, ja sam jednom bio prisutan, ali budi uporniji od nje i biće rezultata sigurno – posavetovao ga je Bosanac.

Ni Viki Miljković nije ostala ravnodušna na Dušanovo izvođenje hita „Romanija“, pa je potvrdila da je prvu pesmu mnogo bolje otpevao u odnosu na numeru Šerifa Konjevića.

– Nisam te registrovala u prvom krugu, malo Crnogorac koji se vuče, čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš dobar.

Đorđe David je čvrstog stava da mu je bolji bio Snežin takmičar, ali je pohvalio i izvođenje Nataše Radojević.

– Ja sam povukao svoj glas za takmičarku u trenutku kada sam video da je Marija dala za nju glas, jer ja kao član žirija dajem sebi za pravo da napravim razliku u korist kandidata broj dva, iz prostog razloga jer je njegova boja fenomanalna. Nataša u prvoj pesmi nije bila dobra i zato sam napravio tu razliku, a za drugu numeru se slažem da je bila odlična – rekao je Đorđe David.

Tada se Dušanu obratila i njegova mentorka, Snežana Đurišić.

– Dušane, evo čuo si. Ono o čemu smo pričali sve vreme upravo ti je rekla i Viki i svi članovi žirija. Moraš da se probudiš. Teškom mukom sam uspela da ga pokrenem, stalno kasni, stalno se sve to vuče. Boja glasa mu je prelepa, divan je talenat, još samo da se probudi i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi, – rekla je Sneža Dušanu, dok se Mili osvrnuo na neverovatan napredak talentovane Nataše.

– Ne znam da li se sećate Nataše iz prvog kruga… Ali ja mislim da je ovo jedan toliki skok i scenski, i samopoudzdanja i svega. Tačno si otpevala, ali je falila malo ona Nataša koja divlja. Izgleda da si se više koncentrisala na nastup ili na nešto, tu smo malo bili u dizbalansu, inače ne da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan – rekao je Mili.

Izvor: kurir.rs