Sve što niste znali o ćerki Vlade Divca: Petrin život je kao filmski scenario

|

Petra Divac našla se u fokusu interesovanja kada je Kurir saznao da je njen otac Vlade Divac imao sukob sa bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem krajem decembra prošle godine na Vračaru, zbog toga jer je fudbaler Petri slao neprimerene poruke.

“Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena”, povodom tog događaja izjavio je nekadašnji Niša Saveljić.

Petru su Vlade i Snežana Divac usvojili kad je bila šestomesečna beba. Ona živi na relaciji Srbija-Amerika, a pre par godina je otvorila svoj lični blog u kojem piše o putovanjim, o sebi, članovima porodice, o tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

“Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine,” pisala je svojevremeno Petra, koja je u vezi sa Mihajlom Veruovićem, a njihova ljubav cveta već godinu dana.

Izvor: stil.kurir.rs