Sve je stekao predanim radom: Branimir Nestorović živi u luksuznoj kući – Svi se okreću za njegovim džipom upečatljivog dizajna

|

Pulmolog dr Branimir Nestorović, nekadašnji je član Kriznog štaba, a sada rado viđen gost u mnogim televizijskim emisijama gde govori na razne teme. Mnogi prepričavaju i citiraju njegove izjave i uživaju u doktorovom istančanom smislu za humor.

Iako Nestorović svoj privatni život drži daleko od očiju radoznalih medija, ipak se ponešto i saznalo. Naime, ekipa emisije “Paparaco lov” svojevremeno je snimila doktora Nestorovića nakon gostovanja u jednoj emisiji i zabeležila koji automobil on vozi, kao i kako izgleda kuća u kojoj živi.

Nestorović vozi “Mazdu cx-5”, upečatljivog i luksuznog dizajna, tako da se svi okreću za njegovim automobilom. On živi u Obrenovcu, a njegova kuća je višespratnica i, kako izgleda, ima nekoliko stotina kvadrata.

Posle gostovanja i završenih obaveza po Obrenovcu, Nestorović se tada uputio na svoje imanje, a prema onome što je usnimljeno, doktor ima ogromno dvorište, kao i luksuznu kuću koja podseća na vilu.

Budući da je vrlo stručan i cenjen u svom poslu, uspeo je da od svog rada priušti sebi i porodici udoban život, iako mu materijalne stvari nisu prioritet.

Izvor: espreso.co.rs