Supruga i sin Dejana Pantića se oglasili: “Zvao me predsednik Vučić da mi javi, hvala i celoj državi – znali su da je nevin”

|

Policajac Dejan Pantić, koji je uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje 10. decembra biće pušten u kućni pritvor, a njegova supruga kaže da joj je danas najdraži dan u životu.

– Čula sam vest, evo pre vas me je zvao predsednik Vučić, rekao je da je sve učinio, da se trudio, da je trud uspeo. Pitao me kako osećam – kaže Suzana Pantić supruga uhapšenog Dejana Pantića.

Na pitanje kako se oseća, ona kaže:

– Ovaj dan mi je najdraži u životu – rekla je ona.

Nema srećnijih od nas sada, hvala svima, hvala narodu, hvala Srbiji, posebno hvala predsedniku Vučiću, čekamo da otac stigne tokom dana kući, rekao je u jednom dahu Predrag Pantić, sin Dejana koji je danas odlukom suda pušten iz tronedeljnog pritvora.

Predrag kaže da su počeli da gube nadu, ali da su verovali da će nepravda ipak biti sprečena.

“Hvala narodu, hvala predsedniku Vučiću, sad nas je zvao, pričao je sa majkom, mi smo presrećni i još u neverici jer smo polako gubili nadu šta će da bude s ocem. Zvao nas je malopre advokat i rekao da je dobio rešenje o kućnom pritvoru za oca. Da nije bilo naroda, da se nije ovoliko angažovala država i predsednik Vučić, da nije bilo vas iz medija, ko zna šta bi bilo s mojim ocem, ne znam, da li bi ga pojeo mrak. Nadali smo se ipak da neće moći da se desi takva nepravda s njim. Čekamo da dođe tokom dana, ne znam tačnu proceduru, ali sad ga čekamo da dođe i sve će sada biti lakše“, rekao nam je Predrag.

Izvor: novosti.rs