Supruga Dušana Tadića nije tipična žena fudbalera: Dragana je fudbaleru rodila troje dece – Malo ko zna kako ona izgleda

|

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, ima ogromnu podršku porodice, ali njegova supruga, za razliku od većine žena fudbalera, ne voli da se javno eksponira.

Tadić je od 2013. godine u srećnom braku s Draganom Vukanac koja mu je rodila troje dece – sinove Vasilija i Veljka i ćerku Taru, a kako on igra za Ajaks, porodica već godinama živi u Holandiji.

Njih dvoje su se upoznali dok je Dušan igrao za FK Vojvodina, a svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti.

“Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja”, izjavio je Tadić svojevremeno za domaće medije.

Dragana, za razliku od ostalih žena naših reprezentativaca, nije preterano aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se eksponira u medijima. Tako se na Draganinom profilu mogu videti samo dve njene fotografije i jedna Dušanova.

Prema pisanju medija par poseduje luksuznu nekretninu u Holandiji u vrednosti od dva miliona evra, ali do sada nikada o tome nisu javno govorili niti se preterano razmeću markama i statusnim simbolima.

Izvor: stil.kurir.rs