“Šta me gledaš?” Otac ubijene Angeline burno reagovao na Miljanu Kecmanović – Advokat smirivao Anđelka

|

Danas se nastavlja suđenje roditeljima dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je izvršio zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”. Miljana Kecmanović je kao i obično došla doterana u sud, čak sa loknama u kosi i u jednom trenutku joj se pogled sreo sa pogledom Anđelka Aćimovića, oca ubijene Angeline.

Očajni otac Angeline Aćimović se slomio i pitao je: “Šta me gledaš”. Miljana je ostala hladnokrvna i bez reakcije na licu. Advokat oštećenih Ognjen Božović je smirivao nemoćnog Anđelka.

Na današnjem suđenju, odbranu bi trebalo da iznese Ratko I., vlasnik streljačkog kluba, kao i instruktor Nemanjom M. Obojica su optužena za davanje lažnog iskaza u tužilaštvu, tvrdeći da Kosta Kecmanović nije pucao u tom klubu.

Ratko i Nemanja su na prethodnom suđenju izjavili da se ne osećaju dobro, što je dovelo do odlaganja njihovog izlaganja za današnje suđenje. Porodica Kecmanović takođe je iznela odbranu na prethodnim suđenjima, ali su odbili da odgovaraju na pitanja punomoćnika oštećenih.

Otac dečaka je optužen za teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dečaka od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i zbog nedovoljne brige o oružju u kući. Majka Miljana je takođe optužena jer je njen DNK pronađen na jednoj čauri u učionici gde je zločin počinjen.

Izvor: republika.rs