Šta će na ovo reći Igor Jurić – Milena Popović blista u zagrljaju glumca mlađeg 11 godina (FOTO)

|

Milena Popović već duže vreme uživa u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem. Njih dvoje u srećnoj su vezi i žive na relaciji Beograd – Novi Sad, a njihov odnos često je tema medija.

Ovih dana pisalo se o Igoru Juriću koji se pored 9 godina mlađe izabranice podmladio, te promenio imidž, a sada je tema njegova partnerka. Naime, Milena je na svom Instagramu objavila fotografiju u zagrljaju glumca Stefana Radonjića, koji je od nje mlađi 11 godina.

Fotografija sa prijateljem na njenom Instagramu izazvala je gomilu komentara, pa ipak, reč je samo o iskrenom prijateljstvu, dok je u ljubavi sa Igorom Jurićem veoma srećna.

“Nije tačno da se voli jednom u životu, može da se voli više puta, mogu da budu to kvalitetni i sjajni odnosi. Bilo je raznih komentara međutim ja sam vremenom na to navikla, mene to više zanima kao jedan psihološki momenat da vidim kakvi su ljudi, kakva su im razmišljanja ali na kraju ja mislim da se sve svede na odnos kakav vi imate i da je jednostavno to najbitnije”, rekla je jednom prilikom Milena i dodala:

“Svako od tih ljudi i oni koji pišu loše i oni koji pišu lepo jednostavno nemaju nikakav uticaj na vaš život i na vaš odnos tako da kada ste deo javnosti onda je vaš život izložen javnosti i javnost ima pravo da vas osudi i da vas javno komentariše i da vas mrzi i da vas obožava i sve je to normalno. Ja nikome apsolutno ništa ne zameram, ja svim tim ljudima, onima koji pišu loše, koji pišu ružno, želim da isto vole kao što danas ja volim, želim im da ako su sada nesrećni jednog dana pronađu svoju sreću i svoj mir jer sve je to moguće, tako da kad dostignete taj jedan stadijum svesti koji ja danas imam posle svega onda vam je sve u životu mnogo lakše”, rekla je svojevremeno Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Izvor: story.rs