Srećko Šušić u javnosti posle 20 godina: Na štakama peva ispod šatora – Noge ga izdaju, ali glas ga služi (FOTO)

|

Folk pevač Srećko Šušić rođen je i odrastao u Kraljevu, a davne 2006. godine potpuno se povukao sa scene od kada se skoro nigde nije pojavljivao.
Iako medijski više nije aktivan, Srećko i dalje nastupa, a sada je osvanuo jedan snimak s njegovog nastupa koji je oduševio njegove obožavaoce.

Kako se može videti, Srećko je pevao na jednom veselju ispod šatora, a tokom nastupa sedi na stolici i drži štake… Ono što se može čuti na snimku, jeste da ga glas još uvek služi i da on bez obzira na svoje poteškoće, još uvek nastupa.

Srećko je uspeo da zaštiti svoj privatni život od javnosti, te se malo informacija o njemu moglo otkriti, ali je pevač pre par godina obelodanio jedan deo života koji je rastužio javnost.

Naime, Šušić je rođen kao zdrav dečak kome je nedugo nakon što je pohodao uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize, a to je i razlog zašto je ceo život bio na štakama.

“Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo”, ispričao je Šušić u jednoj emisiji.

Srećkova muzička karijera počela je davne 1992. godine. On je tada bio zreo čovek, koji zna šta želi i koji je siguran u svoje kvalitete i sposobnosti.

Izvor: telegraf.rs