Srbija plače zbog emotivnog susreta – Otac nije znao da mu sin dolazi iz Amerike nakon 7 godina: “Srce se stegnu”

|

Na društvenoj mreži Tik Tok osvanuo je dirljiv snimak susreta oca i sina, koji se nisu videli više od sedam godina. Snimak emotivnog susreta postao je viralan, prikupivši više od 650.000 pregleda i gomilu komentara i pozitivnih reakcija. Sin se nakon dugog vremena vratio iz Amerike u Srbiju, a prema pretpostavkama, susret se dogodio na jugu zemlje, u Prokuplju.

U opisu videa piše “iznenađenje”. Na snimku se vidi kako se otac najpre vozi sa suprugom, kada slučajno naiđu na mladića koji stopira pored puta. Bez očekivanja da će to biti njegov sin, otac, kada je prepoznao sina, iznenađeno govori supruzi: “stani, došao je, stani”.

Odmah je izašao iz automobila, dotrčao do svog sina i jako ga zagrlio, zadržavajući taj momenat koliko god je mogao. Zagrljaj oca i sina nije bio emotivan samo za njih dvojicu, već i za sve korisnike ove društvene mreže koji su bili dirnuti ovim iznenađujućim susretom.

“Srce se stegnu uff”, “Prelepo”, “Rasplakali ste me”, “Eksplodirace mi srce”, “Duše mile”, “I kamen bi zaplakao”, samo su neki od komentara ispod objave.

Izvor: mondo.rs