Sofija Una besna zbog nehigijene u Zadruzi: Iznervirala je aljkavost cimera pa iznela sve detalje

|

Sofija Una Manić jedna je od novijih učesnika u Zadruzi, ali ne i u rijalitiju uopšte. Naime, ona je učestvovala i u rijalitiju “Bar”, gde je ostala upamćena po vezi sa Ivanom Neškovićem.

Sofija se iznervirala zbog velike aljkavosti i nereda pojedinih cimera, koji kako je navela nemaju elementarni osećaj za higijenu. Ona se nedavno požalila u pušionici o nehigijeni pojedinih njenih cimera.

“Zgadila mi se ovolika nehigijena. Moj krevet tačno po dijagonali gleda ka kupatilu, tako da sve vidim. Vidim sve, kad dižu dasku rukama, ne peru ruke i tako izlaze i pružaju ruku i pitaju Sofija hoćeš li keks, mislim se hvala ti jako si ljubazan”, ispričala je Sofija Una, na šta se reper Nenad Aleksić Ša nadovezao:

“Meni se najviše smuči kad vidim ženske uloške i štapiće za uši. To mi je katastrofa, to je takva nehigijena, da nemam reči”, primetio je reper, na šta je Sofija Una dodala:

“Ne mogu da verujem pojedine zadrugarke kako su aljkave i kako ne vode računa o svojoj higijeni, o cipelama, donjem vešu, strašno zgadi mi se kad to sve vidim”, nije štedela Sofija svoje cimerke.

Izvor: kurir.rs