Razvela se Krstinja Todorović: Smršala 90 kg, pa stavila tačku na četvorogodišnji brak

|

Pevačica “Zvezda Granda Kristinja Todorović u poslednje vreme bila je aktuelna zbog drastične promene izgleda, a sada je medijska pažnja ka njoj usmerena zbog porodične situacije. Naime, posle četiri godine braka, Krstinja se razvela se od svog supruga.

Pevačica je navela koji je razlog njihovog rastanka, a kako sama kaže, nije njeno mršavljenje i bolji izgled. Razvod je prokomentarisala sledećim rečima, otkrivši da je u braku bilo problema i pre njenog procesa mršavljenja.

“Istina je, razveli smo se na civilizovan i lep način, bez grubih i teških reči, svi će sad da pomisle da će posle ovih operacija i zahvata, zbog kojih izgledam bolje, da sam ga ostavila zbog novih udvarača kojih je sve više, ali to nije istina. U braku je i ranije bilo problema, samo je sada došlo do vrhunca i odlučili smo da se raziđemo”, priznala je Krstinja.

Nakon što je smršala 88 kilograma, Krstinji je ostao ogroman višak kože, te joj je Saša Popović pomogao da reši i taj problem. Sada se oporavlja i čeka da sve dođe na svoje mesto.

Izvor: kurir.rs