Slobina verenica potkačila Jeremićku: “Ima li išta ogavnije od ove spodobe” – Voditeljka joj oštro odgovorila

|

Verenica Slobodana Radanovića Jelena Đuričanin prokomentarisala je kontroverznu voditeljku Jovanu Jeremić. Ona je na društvenim mrežama podelila voditeljkinu fotografiju iz Jutarnjeg programa i napisala:

“Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine , ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego”, stoji u Jeleninoj objavi.

Jovana Jeremić je na prozivke odgovorila u svom prepoznatljivom stilu:

“Verenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome”, rekla je Jovana i dodala:

“Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića”, završila je Jeremićeva.

Izvor: kurir.rs