Slavlje i radost u domu Ražnatovića: Ceca je danas najponosnija majka, a ima i dobar razlog za to

|

Veljko Ražnatović je juče pred punom halom „Jass“ ostvario još jednu u nizu pobedu u boks meču. On je uspeo da savlada vrlo nezgodnog protivnika, Kolumbijca Edwina Moskquera nokautom u četvrtoj rundi.

Iako su prve dve runde bile vrlo neizvesne i u trećoj je Veljko dobio nezgodan udarac od Edwina, to nije uspelo da poljulja Veljkovo samopouzdanje i želju za pobedom. Nakon treće runde, Veljkovi udarci su bili sve više dominantni što je na kraju rezultiralo nokautom.

Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu delila fotografije i video zapise u kojima je stajao natpis: „Pobeda“ što je pokazalo koliko je ponosna na svog sina i njegovu veliku pobedu. Kada je Veljko odlučio da se bavi boksom, Ceca u prvi mah nije bila blagonaklona prema tome, ali je vremenom shvatila da je sport ono što ga pokreće i ispunjava, pa ga tako prati na mečevima kad god joj obaveze dozvole.

Pobeda Veljka Ražnatovića se slavi sigurno danas i u Titelu, u porodičnom domu, gde je on napravio privatnu teretanu u dvorištu i svakodnevno vredno trenira, a najveću podršku nalazi u porodici.

Izvor: svet-scandal.rs