Siniša Mali bio na korak da smuva holivudsku glumicu – Konce mu pomrsio Vučić: “Uzimam telefon, vidim zvao 100 puta”

|

Siniša Mali je ispričao u emisiji kako se zamalo smuvao sa Hilari Svonk, slavnom holivudskom glumicom i Oskarovkom. Priča počinje na na finalu Rolan Garosa, 2016. godine kada ga je Novak prvi put osvojio.

“Sticajem okolnosti, dobro, nije baš sticaj okolnosti, ali neka bude da jeste, da smo sedeli zajedno jer sam ja prvi došao i onda sam gledao gde ko sedi i gledao da se namestim, da sednem pored nekoga… ja sam nju prepoznao, ali ima tu par stvari koje su interesantne. Ja relativno mlad, seo sam pored nje, krenuo razgovor, malo gledamo tenis i tako dalje. Vi na Rolan Garosu dobijete onaj šešir zbog sunca, ja stavio šešir dole, stavio telefon, i pokušavam da započnem konverzaciju. Vidim ja, lepo to ide, ja sam dao sve od sebe, sve sam dao i izmišljao i levo i desno i ovako i onako… Ide sve to dobro i završi se Rolan Garos. Imate ovu teniserku, zove se Bertoli, ona je njen trener tenisa i mi sve dogovorimo, “vidimo se u Americi”. Završava se meč, Nole pobedio, ja uzimam telefon, vidim Vučić zvao 100 puta. Nisam znao da će to da bude na RTS-u, prikazivali nju, pa sticajem okolnosti prikazivali mene… Ja sad ne gledam telefon, trudim se ovamo”, pričao je i nasmejao Ognjena, a zatim nastavio.

“Kako sam ga zvao, on je krenuo “šta ćeš ti tamo, otkud tamo, da l si shvatio” ja kažen “Nole pobedio, idemo, sve super”… Sačekao je on mene na sledećem koraku. Mi se dogovorimo da se nađemo na US Openu, Hilari Svonk i ja. Sve to dogovaram i planiram, ali Vučić kaže “Treba da odeš u Teheran”, ja kažem “Dobro, ići ću kao gradonačelnik Beograda, potpišemo sporazum o saradnji”. Išao sam baš tih dana i datuma kada je trebalo da idem u Njujork i to nisam mogao da objasnim. Moje objašnjenje je bilo idem u Iran, idem u Teheran, umesto u Njujork, to više niko nije mogao da prihvati i kupi i to je bio kraj. Inače, ona je dan-dva posle Rolan Garosa raskinula sa svojim dečkom”, rekao je Mali i nastavio:

“Nemam njen broj, de ću sad, pusti, sad je to prošlo vreme.. predsednik je bio taj koji je sprečio”, bio je odgovor na Ognjenovu konstataciju da su se umalo smuvali.

Izvor: telegraf.rs