Sina Marije Veljković iz prvog braka gledaćemo često na TV-u: Pustio dugu plavu kosu i doneo važnu odluku (FOTO)

|

Sin voditeljke Slagalice Marije Veljković, Đurađ Milovanović, počeo je da glumi u serijama i filovima na sopstvenu inicijativu, te ćemo ga često gledati na Tv ekranima.

Ponosna majka je podržala njegovu odluku i, s obzirom na dugogodišnje iskustvo pred kamerama, pomogla mu da se oproba u napornim snimanjima i potajno se ponadala da će ga težina posla odvući na drugu stranu. Ipak, to se nije dogodilo.

Sin Marije Veljković iz prvog braka sa Nebojšom Milovanovićem odlučan je u nameri da jednoga dana postane glumac a ko mu je bio i ostao uzor jasno je stavio do znanja kada se nedavno slikao ispred grafita Bate Živojinovića.

Ponosna majka Marija u opisu slike napisala je: ”Posle probe u pozorištu…” a svi koji dobro poznaju beogradska pozorišta shvatili su da je reč o Ateljeu 212.

Na kom to projektu Durađ radi niko još ne zna, a saznaće se na premijeri. Sve je još uvek pod velom tajni, a dugo se tajilo i da je sin Marije Veljković promenio imidž. On je pustio kosu, a mnogi komentarišu da liči na poznatu majku.

Izvor: story.rs