Šikici je jedna pesma zaradila 3 kuće za decu: Pre toga, pevačica je živela u bedi i pevala na Ibarskoj magistrali

|

Pevačica Snežana Jovanović Šikica muzičku karijeru počela je 1981. i bez obzira što nikada nije bila previše prisutna u javnosti, svi znaju za nju. Zahvaljujući pesmama “Zavede me, majko, momak loš” i čuvenom hitu “Ala bih se šikicala”, postala je jedna od najtraženijih pevača koji su nastupali na privatnim slavljima širom Evrope, a tako je i danas.

Koliko je bila popularna govori podatak da je od “Šikice”, od jedne pesme, uspela da zaradi tri kuće i na to je, kako je rekla u intervjuu za Kurir, posebno ponosna, a na pitanje kako je uspela u tome, Snežana Jovanović Šikica odgovara:

“Nisam te pare imala na gomilu, ali ta jedna pesma Šikica je sagradila te tri kuće. Kako sam zarađivala tako sam ulagala u kuće. Deci smo sagradili kuće, svako ima svoju. Ta pesma je nastala tako što je došao Radoje Barajevac i rekao mi je: “Napraviću najveći hit ako budeš snimila “Šikicu” i tako je i bilo. Najviše novca mi je donosila “Šikica” definitivno. Tu su i druge moje pesme “Zavede me majko momak loš”, “Koliko se tuge skupilo u meni”, “Kunem se u sreću devojačku”, kaže pevačica.

Za dve godine Snežana će proslaviti pedesetu godišnjicu braka, a u intervjuu je otkrila tajnu uspešnog braka.

“Da bi održavao brak moraš nešto da progutaš, da ne vidiš sve, a sada devojke to neće. Ja sam mužu sve opraštala”, rekla je Šikica.

Izvor: kurir.rs