Seka u klinču sa narodnom poslanicom: “Ne primate platu da biste komentarisali klince na mrežama” – Pevačica stala u odbranu Tiktokera

|

Pevačica Seka Aleksić sve češće dobija simpatije korisnika društvenih mreža zbog stavova koje iznosi, naročito kada je reč o osetljivim temama, kao što je zaštita ljudskih i manjinskih prava. Njena poslednja reakcija izazvala je lavinu komentara tviteraša, kada je pevačica ušla u sukob sa Ivanom Parlić, poslanicom Narodne stranke u Skupštini Srbije.

Sve je počelo kada je političarka objavila fotografiju pevača i tiktokera Filip Marinkov Fillarija koji na snimku pokazuje kako treba da se nanese korektor na lice, pa je u opisu stavila negativan komentar.

“Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi”, komentarisala je Parlićeva.

Njen komentar zapazila je Seka Aleksić i brzo reagovala, rekavši:

“Draga poslanice, vi primate platu od građana Srbije, jako je ružno da nekoga na ovaj način omalovažavate. Komentarisanje klipova po društvenim mrežama više se očekuje od klinaca, a od jedne poslanice najmanje. Zar za vas ne bi trebalo da svi građani budu jednaki?! A moje tople preporuke su da pogledate neki njegov tutorijal, verujte mi, treba vam. Cmok”, napisala je Seka Aleksić.

Zatim je usledila nesvakidašnja reakcija tviteraša, koji su u komentarima čestitali pevačici i dali joj podršku. Narodna poslanica je nakon toga odgovorila pevačici na vrlo neprimeren način.

“Razumem vaš poriv, ali mislim da niste razumeli. Iskreno, razumem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zameram. Sve najbolje”, poručila je Ivana Parlić.

Izvor: kurir.rs