Scena u beogradskom tramvaju razbesnela putnike: “Trpimo prostake” – Žena uključila spikerfon i dere se kao da je u svojoj sobi”

|

Ponašanje pojedinca u gradskom prevozu u Beogradu česta je tema na društvenim mrežama, a poslednja u nizu odnosila se na jednu tragikomičnu situaciju.

Naime, jedna Beograđanka je na svom profilu “vila bez krila” na Iks platformi objasnila da nije znala da li da plače ili da se smeje kada je nedavno tokom vožnje tramvajem prisustvovala situaciji u kojoj je glavni lik bila žena sa uključenim spikerfonom na telefonu.

“Tramvaj, žena uključila spikerfon i priča li priča telefonom… Posle 15 minuta, druga žena iza nje je lupne po ramenu i kaže: ‘Gospođo ovo nije vaša dnevna soba, ne moramo svi da slušamo’. Treća žena kaže ‘E hvala Bogu da joj je neko rekao’. Bananalend”, napisala je autorka objave.

Iako je njoj ova situacija bila smešna, mnogi su u komentarima pisali da je glasno pričanje u javnom prevozu nešto što ih momentalno može izbaciti iz takta.

“Brdo ljudi koji mobilni drži kao parče pice to radi. Bez blama”, “Ja ne znam kud su nestale slušalice. Svakodnevno u prevozu trpimo nasilje prostaka”, “U nekim zemljama pričanje telefonom u gradskom saobraćaju je zabranjeno. Baš kao što zabranjeno u pozorištu”, “Moju drugaricu koja sve svoje obaveze završava u autobusu šofer izbacio napolje iz autobusa i ja mu čestitam. Čoveka je dovela do nervnog sloma”, “Ja imam običaj u takvim situacijama da pustim Metaliku na spiker do daske i nonšalantno stanem pored govornika”, ređali su se komentari ispod ove objave.

Izvor: blic.rs