Saša Popović otkrio koliku penziju ima: “Kad poplaćam dažbine, ostane mi za krem bananice i dve žvake”

|

Saša Popović je penzioner i kako sam kaže, zadovoljan je primanjem. On je otkrio i koliko iznosi njegova penzija ali i na šta je troši:

– Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja dvadeset i kusur godina imam veliku platu i velike sam doprinose plaćao – kaže Popović.

On otrkiva na šta najviše troši penziju:

– Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake.

– Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili “Čačak, Čačak” – rekao je Popović.

– Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile – rekao je Saša Popović.

Izvor: kurir.rs