Saša Popović gradi naselje za 7.350.000 evra: Na ulazu rampa sa obezbeđenjem – kvadrat papreno skup

|

Saša Popović gradi luksuzno naselje na Bežanijskoj kosi. Bivši direktor „Granda“ iskeširao je 7.350.000 evra za izgradnju kompleksa i ubeđen je da će mu se ova investicija višestruko isplatiti. Popović je u septembru 2020. godine prodao “Grand” i sve što je tada za radio uložio je u nekretnine.

– Kupio je ne koliko spojenih placeva na početku Bežanijske kose, u blizini svoje vile, i tu počeo da gradi stanove. Zamislio je da to bude luksuzno naselje sa brojnim sadržajima za stanare, okruženo zelenilom. Naselje će biti dobro obezbeđeno, a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da će se prvi stanari useliti u Popovićeve stanove sredinom 2024. godine.

– Za stanovima vlada veliko interesovanje, već je pola prodato. Cene kvadrata su od 2.200 do 2.600 evra bez PDV-a. Najtraženiji su najmanji stanovi od 47 kvadrata. Znam samo da su mnogi pevači i sportisti već kaparisali stanove, ali ne bih otkrivao njihova imena. Saša je angažovao svoju ženu Suzanu oko prodaje stanova, to je sada njen deo posla – otkriva sagovornik.

Saša Popović ne krije da svakog meseca prima penziju od 700 evra, a dobar deo novca uložio je u album supruge Suzane Jovanović.

Izvor: informer.rs