Samo da se sve razotkrije, ispričaću našu priču – Dankin otac poslao poruku osumnjičenima za ubistvo: “Dete im neću oprostiti”

|

Juče je osumnjičeni Srđan Janković u svom iskazu pred sudom rekao da nije ubio Danku Ilić, devojčicu koja je tragično nastradala u Banjskom Polju. Nakon tročasovnog saslušanja o jezivom zločinu, Janković je vraćen u pritvor.

Miloš Ilić, otac Danke Ilić, izrazio je šok i nezadovoljstvo Jankovićevim negiranjem optužbi. Istakao je da je očekivao drugačiji ishod, te da ga je ova situacija jako pogodila. On se nada da će agonija koju prolazi njegova porodica uskoro biti okončana, ističući da neće oprostiti onome ko je odgovoran za smrt njegove ćerke.

“Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva meseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što pre da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dete im neću oprostiti”, poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Miloš Ilić je takođe izrazio svoje nezadovoljstvo brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama u kojima su optuživali njegovu porodicu za gnusan zločin. Zbog toga su bili primorani da se povuku sa društvenih mreža, kako bi izbegli dodatni stres i pritisak.

“Digao je celu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao ‘ja nemam ništa s tim’. Verujem da bi on nešto mogao da zna. Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom detetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču”, zaključio je Miloš Ilić.

Izvor: telegraf.rs