Sahranjena Sonja Radoš, koju je ubio nevenčani muž: Hor otpevao pesmu za direktorku – Porodica se emotivnim rečima oprostila od nje

|

Sonja Radoš (50), za čiju smrt je osumnjičen nevenčani suprug, sahranjena je na Novom groblju u Beogradu. Nju je na večni počinak ispratila porodica, prijatelji i kolege. Članovi Sonjine porodice su jedva stajali na nogama od tuge, i samo su tiho izustili “Volimo te zauvek”…

Na groblju je bio i hor koji je otpevao poslednju pesmu za Sonju.

Nemanja Š. (41) uhapšen je u petak u Beogradu pod sumnjom da je nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Sonju Radoš (50). On je saslušan u nadležnom tužilaštvu gde je, prema nezvaničnim informacijama, izjavio da je često dolazilo do svađa u njihovom odnosu, te da ju je kažnjavao varjačom i šrafcigerom. Nemanja je priznao da ga je Sonja izdržavala jer nije želeo da radi, ali nije želeo da se izjasni o krivici za ubistvo.

Tragedija se dogodila oko 21 čas u njihovom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Prema izvorima iz istrage, Nemanja je pozvao policiju i prijavio svađu sa nevenčanom suprugom nakon koje je ona preminula. Kada je policija stigla na lice mesta, pronašla je telo žene sa vidljivim povredama.

Osumnjičenom Nemanji Š. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Postoje osnovi sumnje da je Nemanja Š. 21. juna u večernjim časovima, posle verbalne svađe, rukama i nogama naneo više udaraca Sonji R. po telu, kao i najmanje jedan udarac u predelu glave čvrstim predmetom, usled kojih povreda je ona preminula.

Takođe se sumnja da je Nemanja Š. stalno, od zasnivanja vanbračne zajednice u prethodnih 10 godina zlostavljao Sonju R, bijući je, ponižavajući, kontrolisao njeno kretanje, druženje i raspolagao njenim novčanim prihodima.

Izvor: republika.rs