Ruška Jakić očitala lekciju Harisu Džinoviću: “Ko te terao da daješ? Jesi li ti voleo tu ženu?” – Surovo iskreno prokomentarisala čuveni razvod

|

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović stara je nekoliko meseci, ali komentari na tu temu ne prestaju da se nižu. Svoje mišljenje sada je iznela i Ruška Jakić.

Iako se pričalo da je brak okončan na Melininu inicijativu, osude javnog mnjenja usmerile su se ka Harisu. Za razliku od sada već bivše supruge, koja nije komentarisala razvod, Haris Džinović nije štedeo reči. Ogorčeno je na sva zvona poručivao kako ga je Melina iskoristila, dok je on davao “šakom i kapom”.

Upravo to njegovo “davao sam” poslužilo je kao inspiracija za brojne šale koje su osvanule na društvenim mrežama.

“Ko te je terao da daješ”, javno se obratila Ruška Jakić, u intervjuu koji je dala za Hype televiziju.

“Jesi li se oženio iz ljubavi ili se ona udala zato što si ti davao”, zapitala se bivša voditeljka, kritikujući ponašanje Harisa Džinovića posle razvoda.

“Ne razumem te prozivke ko je kome šta uradio, ko je kome davao. Pa, što si kupovao? Nisam te ja terala. Ti si, u stvari, kupovao ljubav”, smatra Ruška Jakić.

Novinarka i voditeljka sa višedecenijskim stažom, koja iza sebe ima tri braka i tri razvoda, poručila je da smatra ružnim prozivke “davao sam” ili “davala sam”, o kome god da je reč.

“To, zapravo, govori o njima. Stalno ponavljam: sve ružno što kažeš o nekome, govoriš o sebi. Jesi li ti voleo tu ženu? Ako si joj davao, što moraš da pričaš”, zaključila je Ruška Jakić.

Izvor: hellomagazin.rs