Rus naručio pljeskavicu u Beogradu pa se razočarao potezom radnika: Posle ga snašlo i još nešto gore

|

Jedan mladić iz Rusije koji se doselio u Srbiju i tu radi, često objavljuje video snimke o svakodnevnim situacijama iz života u našoj zemlji. Tako je ranije snimio video o predrasudama Srba o Rusima, kao i šta se desilo kada je poručio kafu. Sada je takođe, snimio jednu situaciju koja ga je zadesila dok je poručivao da jede.

“Znate osećaj kada uđete u brzu hranu da naručite pljeskavicu i kažu vam: “Pet, 10 minuta”, vi onda sednete da čekate, prođe 10, 15 minuta… Već vidite kako ljudi koji su naručili posle vas uzimaju pljeskavicu, prilazite i ne znate čak ni kako da pitate, jer slabo govorite srpski, a ispostavi se da su vas jednostavno zaboravili. To je tužno”, ispričao je on u video snimku.

Međutim, to nije najgore što mu se desilo tog dana.

“Ali to nije najtužnije, nego kada izađete sa posla i shvatite da vam je na biciklu bušna guma”, rekao je on. Njegovi pratioci su mu u komentarima pružili podršku i poručili da je to “samo loš dan.”

“Loš dan, brate moj, popij rakiju i poslušaj neku pesmu”, “I meni zaboravljaju pomfrit, a nisam stranac”, pisali su mu u komentarima.

Izvor: mondo.rs