Razvela se Ana Korać: Pukla ljubav sa bogatašem – Starleta napustila Beograd, uživa u društvu poznatog muškarca

|

Starleta Ana Korać razvela se od muškarca sa kojim je dobila sina Matea, a mir je nakon teškog perioda pronašla na Kopaoniku. Vest o njenom razvodu iznenadila je mnoge, budući da je do skoro delovalo da par uživa u ljubavi daleko od očiju javnosti. Iako je Ana krila suprugov identitet u poslednje vreme je objavljivala zajednički slike više nego ranije, dok je njegovo lice ipak krila emotikonima.

Koraćeva je sada objavila niz storija, te pokazala da uživa na Kopaoniku vidno raspoložena. Sve vreme je pozirala nasmejana, i to uz pesmu “Ko zna što je to dobro”.

“Seti se ljubavi, naših vremena, i starih zakletvi, dečjih imena. Nakon svih godina isto si lepa, ko onih dana, luckasta, draga, nasmejana”, je koji je Ana posebno naglasila.

Društvo joj pravi njen prijatelj, a ujedno i frizer Ilija Pečenica, sa kojim je pevala dečije pesme. Ana je kratkom izjavom potvrdila da je stavila tačku na brak sa bogatašem.

“Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala”, potvrdila je starleta, a izvor medija je ipak otkrio malo više detalja.

“Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno”, rekao je izvor za Informer.

Izvor: informer.rs