Radašin iz “Velikog brata” se dosta promenio, ali i dalje priča viceve: Osvanuo video snimak koji je sve nasmejao do suza

|

Radiša Miljković, iz sela Ljupten zasmejavao je gledaoce rijalitija “Veliki brat” i “Farma”. Veliku pažnju privukao zbog toga što mnogi kažu da podseća na glumca Radoša Bajića, te je dobio nadimak Radašin.

Publika ga pamti po specifičnom rečniku, kosovsko-resavskom akcentu, pravednom stavu, kao i uzrečici “ću te patošem”.

Nakon svojih pet minuta slave, Radiša se vratio u svoje selo, gde se i dalje bavi poljoprivredom. Ono što je jeste novina na njemu, jeste promena fizičkog izgleda. Naime, na jednoj Instagram stranici pojavio se VIDEO SNIMAK gde publika može da vidi kako Radiša sada izgleda.

On je i dalje lako prepoznatljiv. malo se ugojio i osedeo, ali i dalje liči na glavnog junaka serije “Selo gori, a baba se češlja”.

Inače Radašin je u video klipu ispričao jedan stari vic:

“Bila neka gospođa i imala pudlicu malecku koja se zvala Tako Nešto. Žena se kupala kada je primetila da je njen pas po imenu Tako Nešto pobegao iz stana. Istog trenutka je izjurila napolje, gola, ponevši jedino ogledalo. Išla je od prolaznika do prolaznika i pitala da li su videli Tako Nešto. Kada je zaustavila trećeg prolaznika, na njeno pitanje da li je video Tako Nešto, on je odgovorio: “Jesam, ali tako uramljeno nisam”.

Iako je vic star i prepričan nebrojano puta, korisnici društvenih mreža slatko su se nasmejali jer u Radašinovom izvođenju sve je drugačije i smešnije.

Izvor: espreso.co.rs