Prvo mu ljubi stopala, a sada i ovo – Anđelu urnisali na mrežama: “Uskoro ćeš dedu i da kupaš i menjaš mu pelene”

|

Zadrugarka Anđela Đuričić poslednjih nedelja trpi žestoke kritike i uvrede na račun njene veze sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, a posebno zbog njene uloge u ovom odnosu koja mnogima liči na ulogu negovateljice.

Mlada Crngorka je nedavno zgranula sve pored malih ekrana, kada je Zvezdanu ljubila i mazila stopala. Međutim, njena uloga brižne parterke definitivno je izazvala brojne reakcije, a skoro da nijedan komentar nije pozitivan.

Nakon što su mnogi pomislili da od ljubljenja stopala nema dalje, kamere su snimile Anđelu kako pomaže Slavniću da se obuče, tačnije, ona se saginje i oblači mu šorts dok se on rukama pridržava za njena ramena, a kako to izgleda možete pogledati na snimku OVDE.

Mnogima je ovaj prizor zaličio na čoveka u dubokoj starosti i negovateljicu, a kako je Slavnić zaista stariji od nje 23 godine, gledaoci su Đuričićevoj poručili da “beži na vreme”, dok je u njenim najlepšim godinama nije sačekalo “menjanje pelena, pranje gaća” i sve ono što je propratni deo svačije starosti.

Izvor: pulsonline.rs