Prvi intervju Cecine sestre i njene dece: Lidija otkrila istinu o životu sa pevačicom – Tiče se njenih blizanaca

|

Kao sestra Cece Ražnatović, Lidija Ocokoljić privlači pažnju javnosti i svi bi da saznaju koji detalj više o njenoj privatnosti kao i o životu njene dece. Ipak, ona uspeva da izbegne kamere i foto-reportere, pa je retko ko može videti u javnosti. Lidija skoro 18 godina uživa u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem sa kojim ima četvoro dece, sina Viktora, ćerku Helenu i blizance Iliju i Petra.

Lidija je sada sa svojim blizancima je stala pred kamere otkrivajući nepoznate, a veoma interesantne detalje iz života svih članova porodice Ražnatović i Ocokoljić, a sve u svrhu serijala “Ceca show”. Naime, u okviru prvog igrano-dokumentarnog serijala “Ceca i deca”, folk zvezda otvara vrata svog doma po prvi put, te će javnost imati prilike da upozna sve članove porodice.

Kao njena najveća podrška, Lidija takođe učestvuje u ovom projektu, a da ima mnogo toga zanimljivog da kaže kao i njeni blizanci Ilija i Petar, publika će se uveriti još u prvim epizodama rijalitija.

Prema sopstvenom priznanju, Ceca često ne razlikuje blizance svoje sestre Lidije Ocokoljić.

“Često grešim imena blizancima. Prosto ih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je u nekim situacijama. Iako su ta deca od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Oni su identični”, rekla je pevačica dok blizanci uz osmeh tvrde da je razlika među njima napretek.

Izvor: story.rs