Prodaje plac, kuću, livadu i bunar na 500 metara od jezera za 12.000 evra ili auto: Jedan komentar se kupcima nije dopao

|

Neki placevi u Srbiji dobiju novog vlasnika gotovo po objavi u oglasnim prostorima, a ponuda je raznolika. Kako kažu podaci iz Republičkog geodetskog zavoda o stanju na tržištu nepokretnosti, u prvoj polovini prošle godine najviše vikendica prodato je u opštini Inđija, čak 87, sledi Novi Sad sa 43, a na trećem mestu su Beočin, Zrenjanin i Irig sa 33 prodate nekretnine.

Kupci su najviše zainteresovani za objekte koji mogu da se prenamene, odnosno, da se pretvore u investiciju i započne biznis u turizmu.

Za one koji razmišljaju da u ovoj godini ulože u ovakav vid biznisa, dobra vest je da ima oglasa u kojima se može naći “za svačiji džep”. Pažnju mnogih na dršutvenim mrežama privukao je oglas jednog domaćina na Rtnju.

Kako ističe, on prodaje ili menja plac, a ukoliko imate automobil, mogli biste lako da se dogovorite.

“Prodajem ili menjam plac, zemlju sa starom srpskom kućom koja je za adaptaciju ili rušenje. Veliki plac od 20 ari. Pogodna za ulaganje u turizam. Struja odjavljena, a na placu postoji bunar sa pijaćom vodom. Tu su i stabla voćki”, stoji precizije u oglasu.

Kako prodavac dalje navodi, plac se nalazi u selu Trubarevac i ima pogled na vrh planine Rtanj. Bovansko jezero je na oko 500 metara, što ga čini još atraktivnijim.

“Eksluzivna turistička lokacija. Cena 12.000 evra ili zamena za auto uz Vašu doplatu”, piše detaljnije u oglasu. Ipak, ovaj poslednji podatak pojedinima se nije dopao, pa su u komentarima, između ostalog, pitali zašto prodaje dedovinu za automobil.

Izvor: telegraf.rs