Poznat razlog nestanka Darka Lazića: Krije se u stanu brata nove devojke zbog dugova – majka Branka zabrinuta, ne javlja joj se

|

Popularni srpski pevač Darko Lazić od prošle subote nije viđen u javnosti i ne javlja se nikome na telefon, čak ni svojoj majci. Pevač je prošle subote trebalo da sa svojim kolegama Stefanom Đurićem Rastom i Reljom Popovićem održi nastup u švedskom gradu Norćepingu, na kom se on nije pojavio.

Folkeru je unapred isplaćen avans za ovaj nastup, i to u iznosu od 3.000 evra, a kad se saberu svi troškovi, ukupna svota popela se na 6.000 evra. Zbog ove ispale organizatori su bili besni i zahtevaju od njegovog menadžmenta da im vrati sav novac. Ipak, on se od svih sakrio, i to uz pomoć svoje devojke Katarine, koja se na dan nestanka takođe nikom nije javljala na telefon.

Prema saznanjima, pevač se navodno od vikenda nalazi u Ugrinovcima, i to kod brata svoje devojke.

– Darko je odlučio da ne ode na aerodrom i da nikome ne odgovara na pozive i poruke. On je uz pomoć svoje devojke i na njen nagovor otišao pravo za Ugrinovce, gde živi njen brat. Tu je odlučio da se skloni od svih. Bukvalno se nikome nije javljao na telefonske pozive i poruke. Bili su mu potrebni samoća i mir da o svemu razmisli – o karijeri, poslu, životu… Tu ga niko nije smarao, prijala mu je totalna izolacija od svih i svega. Katarini je rekao da nikome ne govori gde je. Nije se oglašavao ni na društvenim mrežama, čak se ni rođenoj majci nije javljao. Branka je, jadna, pretrnula od straha i brige za sinom – započinje priču izvor, pa dodaje:

– Kad mu se posle četiri-pet dana sve malo sleglo, Darko se, navodno, javio jednom prijatelju i rekao mu da mu se sve smučilo, ali i gde se nalazi. Ispričao mu je da će tu biti još neko vreme, dok razmisli šta će i kako će dalje. Zamolio ga je da ništa ne govori nikome i dodao da će se oglasiti i progovoriti o svemu kad bude bio potpuno spreman – završava naš izvor.

Njegova majka Branka i dalje ništa ne zna o Darku…

– Ne znam ništa. Ne javlja mi se već nekoliko dana. Možda mu se nešto desilo sa telefonom. Nadam se samo da je dobro i da će sve probleme rešiti. Mnogo se brinem. Samo da mu čujem glas. Očajna sam. Pomoći ću mu, šta god da treba, samo da je živ i zdrav. Niko ni od njegovih drugara ništa ne zna. Ovo se dosad nikad nije dešavalo – rekla je zabrinuta Branka.

Izvor: kurir.rs