Potukla se sa majkom, prozvala Milana Stankovića pa nestala bez traga – Komšije apeluju: “Pomozite, Dunja je u jako lošem stanju”

|

Nekadašnja pevačica Ajla Begović, u javnosti poznata kao Dunja Ilić, do pre samo par dana javno se obračunala sa članovima porodice, sa kojima se sukobila oko nasledstva, pri čemu je, kako je sama priznala, ujela majku, a zatim je iznela niz gnusnih optužbi na račun Milana Stankovića.

Dunja je na svom Instagram nalogu iznela niz teških optužbi na račun pevača u kojima je navodila i navodno iskorišćavanje maloletnika. Od kada je objavila ove optužbe, Dunja je naprasno nestala bez traga.

Ona od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što je jako čudno zanju a na telefon se navodno nikome ne javlja. Ipak, postoje navodi da društvena mreža “X”, vrvi od apela da se pronađe bivša pevačica, i to od strane komšinice njene majke:

“Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu”, objavljeno je na pomenutoj društvenoj mreži.

Dunja je ostavila svoje pratioce u šoku, kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Nakon toga oglasila i potvrdila da ima problem sa porodicom.

“Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla”, ispričala je Dunja nakon što je incident dospeo u javnost.

Izvor: telegraf.rs