Potpuno neočekivana sreća u domu Jovane Pajić: Pevačica potvrdila da stiže novi član porodice – Sale Tropiko iznenađen (FOTO)

|

Budući da razvod  Jovane Pajić i Saleta Tropika ni za koga nije jednostavna i laka stvar u njihovoj porodici, ponosni roditelji dve naslednice, uprkos bračnim neslaganjima kao emotivni partneri, odlučili su da ubuduće zarad njihovog mira zadrže pristojan, prijateljski odnos.

Otkako se sa ćerkama iselila iz stana u kom je živela sa Saletom, Jovana se trudi da ćerkicama samo kada je neophodno govori ne. S tim u vezi, ona je nedavno napravila ustupak i ćerkama dozvolila da imaju kućnog ljubimca.

Slatki mačor, kog su pronašle, samo je privremeno trebalo da ostane u njihovom domu, ali kako su Đina i Helena insistirale da mu kupe kućicu, dohranu i sve ostale potrepštine, a s obzirom i na to da se on lepo odomaćio, odlučile su da ga zadrže, čime se pevačica pohvalila na društvenim mrežama.

Pretpostavlja se da se i Sale, koji će ćerke uzimati povremeno, sa tim složio te da će svi zajedno porodično voditi računa o ljubimcu Raletu.

Izvor: story.rs