Porodila se Tara Simov – Bivša Zadrugarka objavila prvu sliku bebe: “Sine naš najlepši”

|

Bivša učesnica Zadruge Tara Simov danas se porodila carskim rezom i na svet donela dečaka. Tara i njen izabranik Danilo postali su roditelji po prvi put. Iako je bilo poteškoća tokom trudnoće sve je proteklo u najboljem redu i mama i beba su odlično. Tara je u dogovoru sa doktorom danas porođena carskim rezom. Ona je objavila prvu sliku sina uz emotivne reči:

“Sine naš najlepši”, napisala je Tara pored fotografije naslednika i označila u objavi svog izabranika Danila.

Tara je sve vreeme trudnoće bila aktivna na Tik toku i redovno je delila sa svojim pratiocima šta joj se dešavalo. Međutim, sada je rešila da nakon porođaja napravi pauzu na društvenim mrežama i da se ne oglašava mesec dana kako bi se maksimalno posvetila bebi i kako bi se oporavila od carskog reza.

“Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim”, ispričala je Tara neposredno pred porođaj.

Izvor: kurir.rs