Porodila se Ana Korać: Stigao je prvi sin, njenoj sreći nema kraja – Partner obezbedio sve najbolje za Anu i bebu

|

Starleta Ana Korać porodila se u toku jučerašnjeg dana i na svet donela zdravog dečaka. Kako se konačno ostvarila u ulozi majke, njenoj sreći nema kraja.

Kako obaveštavaju mediji, Koraćeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Ana je sa sinom smeštena u posebnom luksuznom apartmanu, a osoblje brine o njoj i bebi, a s obzirom da je partner čuva kao malo vode na dlanu, ne sumnjamo da novopečenoj mami i bebi išta fali.

Ana Korać se po saznanju da je u blagoslovenom stanju potpuno povukla iz javnosti, želeći da ispoštuje želju svog partnera koji ne voli da se eksponira. Na društvene mreže vratila se tek nedavno, i to ekskluzivnim fotografijama na kojima je trudnički stomak bio u prvom planu. Pratioci su mogli videti da se Ana nije puno ugojila, što znači da je jako vodila računa o ishrani tokom drugog stanja.

“Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe”, rekla je Ana tom prilikom. Ime dečaka još uvek nije poznato javnosti.

Izvor: pulsonline.rs